Τρίπολη ή Πάτρα για ΠΑΟ

08:51 9/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η συναυλία στο ΟΑΚΑ, αφιερωμένη στον μουσικοσυνθέτη Φοίβο, στις 24 Σεπτεμβρίου υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να αναζητήσει έδρα για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ατρόμητο με τους "πράσινους" να εξετάζουν δυο περιπτώσεις γηπέδων όπου θα μπορούσε να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και το Παμπελοποννησιακό στην Πάτρα.

Μέσα στην εβδομάδα, ο επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννης Αλαφούζος, θα έχει συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστα Ελευθεράκη, προκειμένου να αποφασίσουν για την έδρα. Σημειώνεται πως ο Φερέιρα έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού ενώ είχε προτείνει η ομάδα να αγωνιστεί εντός του Λεκανοπεδίου δηλαδή στην Νέα Σμύρνη ωστόσο για κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσει άδεια η Super League.
Επιπλέον τις επόμενες μέρες στελέχη του Παναθηναϊκού θα μεταβούν στην Πάτρα για να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Παμπελοποννησιακό ενώ μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσουν οι ενέργειες ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει από Ιανουάριο να αγωνίζεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα