Βλέπει Ευρώπη η Μάλαγα

23:56 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-1
Γήπεδο: Λα Ροσαλέδα
Την εντυπωσιακή της πορεία συνέχισε η Μάλαγα, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Βιγαιρέαλ και βλέπει Ευρώπη.
Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 15ο λεπτό είχαν πετύχει από ένα γκολ η καθεμία. Η Μάλαγα άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, ο Τουλαλάν βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή

και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα τους Λόπες. Η Βιγιαρεάλ ανέβασε στροφές και έφερε το ματς στα ίσια στο 15'. Ο Βαλέρο έκανε φοβερή ενέργεια, έκοψε τη μπάλα στην περιοχή και ο Μάρκου Ρουμπέν από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Καμπαγιέρο. Η Μάλαγα ήταν καλύτερη στη συνέχεια και στο 27ο λεπτό ο Ίσκο έφτασε κοντά στο γκολ. Ο άσος της Μάλαγα κατάφερε τελικά να πετύχει το γκολ στο 40', με όμορφο πλασέ και μετά από συνδυασμό με τον Ροντόν.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, ενώ η Μάλαγα έμεινε και με 10 παίκτες στο 78ο λεπτό, λόγω αποβολής του Τουλαλάν.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Σάντσες, Ντεμικέλις, Ματάισεν, Μονρεάλ, Ίσκο, Ντούντα (62' Καμάτσο), Τουλαλάν, Καθόρλα, Φερνάντες (72' Μπουονανότε), Ροντόν (61' Φαν Νιστελρόι).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπες, Μάριο (88' Χοσελού), Γκονσάλο, Μουσάτσιο, Οριόλ, Μπρούνο, Λόπες (68' Σένα), Ντε Γκουζμάν (56' Μόισες), Βαλέρο, Πέρες, Ρουμπέν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα