Βλέπει Ευρώπη η Χετάφε

23:57 16/4/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΤΑΦΕ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 5-1
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες
Καταιγιστική ήταν η Χετάφε απέναντι στη Σεβίλλη, την οποία και φιλοδώρησε με 5 γκολ (5-1). Πλέον η Χετάφε απέχει ένα βαθμό από τις Ευρωπαϊκές θέσεις.
Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μικού από καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βάρας, ενώ στο 17' το σουτ του Πέδρο

Ρίος δεν ήταν καλό. Στο επόμενο λεπτό ο Μογιά είπε όχι στην κεφαλιά του Ντελ Μοράλ και στο 19' ο Νεγρέδο άνοιξε το σκορ για τη Σεβίλλη.
Ο Τροχόφσκι έκανε τη σέντρα και ο Νεγρέδο με πανέμορφο γυριστό έκανε το 1-0.
Στο 23' ο Βάρας απέκρουσε το σουτ του Μικού, ενώ στο 24' ο Νάβας αστόχησε από καλή θέση.
Η Χετάφε έφερε το ματς στα ίσια στο 35ο λεπτό, καθώς μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τόρες κι εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-1.
Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους η κεφαλιά του Γκαβιλάν στο 44', με τον Βάρας να απομακρύνει εντυπωσιακά.
Η Χετάφε πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 49ο λεπτό, με τον Κάστρο να βρίσκει τον Λασέν μέσα στην περιοχή και τν τελευταίο να νικά τον Βάρας.
Από εκεί και πέρα η Σεβίλλη κατέρρευσε και στο 63' μετά από σέντρα του Ρίος ο Μικού μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 3-1.
Στο 69' ο Ρίος με κεφαλιά πέτυχε το 4ο γκολ για τη Χετάφε, ενώ στο 71' ο Μικού και πάλι μετά από ασίστ του Ρίος, έκανε το 5-1.
Στο 80' ο Βάρας έσωσε την ομάδα του από το 6ο γκολ, καθώς απέκρουσε όμορφα το σουτ του Γκουίθα, ενώ στο 88' το σουτ του Νεγρέδο έξυσε το δοκάρι του Μογιά.
Στο 87' ο Βάρας πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκούιθα, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Κόκε πέρασε λίγο άουτ.
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Τόρες, Μανέ, Ντίαθ, Αρόγιο, Μίτσελ, Λασέν, Γκαβιλάν (83' Κασκέρο), Κάστρο, Ρίος (75' Μπαράδα), Μικού (79' Γκουίθα).
ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Κόκε, Φάζιο, Εσκουντέ, Ναβάρο (56' Μπαμπά), Τροχόφσκι, Μέντελ (81' Καμπάνια), Ντελ Μοράλ (74' Ράκιτιτς), Νάβας, Λούνα, Νεγρέδο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα