Βλάχος: Μόνο νίκες μέχρι να σωθούμε οριστικά

16:39 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βαλεντίνος Βλάχος μίλησε στο match programme του αγώνα με την Βέροια και τόνισε πως το αποψινό ματς είναι «τελικός» και η ΑΕΚ θα πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσει. Ο νεαρός αμυντικός είπε παράλληλα πως θα πρέπει η «Ένωση» να πετυχαίνει νίκες σε όλα τα ματς που ακολουθούν μέχρι να «κλειδώσει» η παραμονή, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και να αγκαλιάσει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

1. Μετά τις τρεις συνεχόμενες

ήττες, θεωρείς ότι νέα απώλεια βαθμών κόντρα στην Βέροια μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική;

«Εννοείται ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς, είμαστε σε δύσκολη θέση και οφείλουμε να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι να σωθούμε οριστικά».

2. Τι έφταιξε και η ομάδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών του δεύτερου γύρου;

«Σίγουρα οι αντίπαλοι, οι οποίοι ήταν δυνατότεροι από τις ομάδες που νικήσαμε, αλλά και το ότι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε σε κάποια σημεία των αγώνων».

3. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η αποψινή αναμέτρηση με την Βέροια;

«Στο πάθος, στη δύναμη και στη θέληση που θα έχουν οι δύο αντίπαλοι για να πάρουν το ματς, αφού το κίνητρο είναι κοινό. Εμείς θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, ο οποίος μας δίνει ώθηση στα εντός έδρας».

4. Θεωρείς ότι στο ματς του πρώτου γύρου η ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση;

«Ξεκάθαρα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και πιστεύω ότι αν παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί θα νικήσουμε ξανά την Βέροια, η οποία πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση κακή ομάδα».

5. Πιστεύεις ότι η απειρία στην άμυνα έχει παίξει ρόλο σε κάποια λάθη, με δεδομένο ότι και οι τέσσερις βασικοί είστε γεννημένοι από το 1991 και μετά;

«Η απειρία έχει παίξει ρόλο, αλλά είναι κάτι που προσπαθούμε σκληρά να διορθώσουμε μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις και να «βγει» στο γήπεδο».

6. Έχοντας δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες από κάθε άλλο συμπαίκτη σου φέτος, πως κρίνεις την αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τους διαιτητές;

«Σίγουρα η συμπεριφορά κάποιων διαιτητών απέναντι στην ΑΕΚ είναι υπερβολικά αυστηρή για μια τόσο μεγάλη ομάδα, ωστόσο πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι γιατί δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε εμείς οι παίκτες».

7. Θεωρείς ότι ο δανεισμός σου στον Θρασύβουλο και η εμπειρία της Football League σε βοήθησαν ποδοσφαιρικά;

«Κάθε χρονιά είναι και μια εμπειρία, έπαιξα σε αρκετούς αγώνες και νομίζω ότι βελτιώθηκα σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού μου».

8. Είχες κάποιον παίκτη της ΑΕΚ ως πρότυπο στο ξεκίνημα της καριέρας σου;

«Η ΑΕΚ είχε καλούς δεξιούς μπακ με επιθετικό παιχνίδι, όπως ο Μπορμπόκης και ο Γεωργέας, προσωπικά μου άρεσε να παρακολουθώ τον Χάρη Κοπιτσή».

9. Έχεις όνειρο να αγωνιστείς σε κάποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού και αν ναι, σε ποιο;

«Φυσικά είναι το όνειρο μου να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, χωρίς συγκεκριμένη προτίμηση σε πρωτάθλημα. Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή προέχει η ΑΕΚ και το πώς θα τη βοηθήσω να ανακάμψει».

10. Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ;

«Έχουν κάνει πολλή υπομονή φέτος και τους παρακαλώ να κάνουν λίγη ακόμη, να αγκαλιάσουν την ομάδα σε αυτή την τρομερά δύσκολη περίοδο και όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να τη σώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα