Πάει Σάλκε ο Φε

15:36 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες στην Γερμανία έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει τον Άρμιν Φε να υποβάλει την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης προκειμένου να αναλάβει προπονητής στην Σάλκε.
Η συγκεκριμένη φημολογία ενισχύεται από το γεγονός πως ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση για ανανέωση που του έχει κάνει η διοίκηση της Άιντραχτ.

Από την πλευρά της Σάλκε, ο πρόεδρος της ομάδας, Μπρούνο Χούμπνερ, ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την συμφωνία λέγοντας το εξής: "Δεν είναι τίποτα οριστικό". Η διοίκηση

της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μέσω του αθλητικού διευθυντή Μπρούνο Χούμπνερ, αναφέρει το εξής: "Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις μαζί του και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανανεώσει μαζί μας".
Ο Φε το 2007 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Στουτγάρδη ενώ έχει υπάρξει προπονητής και σε Βόλφσμπουργκ, Αμβούργο. Την εφετινή σεζόν ο 53χρονος Γερμανός προπονητής έχει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην 4η θέση στην μάχη για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα