Βίτορ: Η καλύτερη δυνατή απόφαση μου ο ΠΑΟΚ

13:01 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μιγκέλ Βίτορ διανύει την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ και υποστηρίζει πως η απόφαση του να έρθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η καλύτερη δυνατή και ελπίζει το τέλος της χρονιάς να τον βρει καλύτερο ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ του ΠΑΟΚ, Βίτορ, στην NOVA
- Για το διάστημα της

διακοπής του πρωταθλήματος: "Μας ωφέλησε η διακοπή του πρωταθλήματος, δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δυο εβδομάδες για να βελτιώσουμε την κατάσταση μας και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα επειδή είχαμε χρόνο να επικεντρώσουμε πάνω σε ορισμένα στοιχεία που δεν είχαμε κάνει και τόσο καλά στις πλέον πρόσφατες αναμετρήσεις".
- Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα: "Ξέρουμε πως είναι καλή ομάδα. Τα πήγαν καλά πέρσι. Γνωρίζουμε πως παίζουν καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να τους πιέσουμε. Να τους πιέσουμε καλά, να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, να μην βγάλουν αντεπιθέσεις, να έχουμε σωστή διαχείριση του αγώνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα γρήγορα και να σκοράρουμε".
- Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση και ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Αγωνίζομαι σχεδόν σε κάθε αγώνα και αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, για αυτό ήρθα εδώ. Αισθάνομαι πως βελτιώνομαι σταθερά στους προσωπικούς μου στόχους που έχω θέσει και φυσικά θέλω να συνεχίσω ανάλογα, να παίξω σε περισσότερους αγώνες, να βελτιωθώ και άλλο και το τέλος της σεζόν να με βρει καλύτερο ποδοσφαιριστή".

Keywords
Τυχαία Θέματα