«Η Ρόμα του Τότι έφτασε την Γιουβέντους του Πλατινί»

12:36 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η ξέφρενη πορεία της Ρόμα συνεχίζεται στην Serie A και μετά το 2-0 επί της Νάπολι έχει οκτώ νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές με τον Ρούντι Γκαρσία να σημειώνει πως η Ρόμα του Τότι έφτασε την Γιουβέντους του Πλατινί που είχε κάνει το ίδιο σερί νικών στο ξεκίνημα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, τόνισε: "Είμαι ευτυχισμένος ωστόσο αυτή ήταν μια πύρρειος νίκη από την στιγμή που χάσαμε τους Τότι

και Ζερβίνιο. Δεν ξέρω ακόμα το μέγεθος της ζημιάς, πρόκειται για μυϊκούς τραυματισμούς και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνουν εκτός. Ο Ντε Σάνκτις έκανε μια καθοριστική επέμβαση. Σήμερα η Ρόμα του Τότι έφτασε την Γιουβέντους του Πλατινί κάτω από τα μάτια του Μαραντόνα και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτού του αγώνα".
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, δήλωσε: "Ήταν μια μοναδική νύχτα αλλά θέλω να θυμίσω σε όλους πως έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο. Ο Γκαρσία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά θυμίζω πως βρισκόμαστε στην αρχή. Οι οπαδοί μας είναι μοναδικοί στον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα