Βιτόλο: Με δικαίωσε η επιλογή μου

11:23 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τον Αύγουστο του 2008, ο Βίκτορ Βιτόλο ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στον Άρη, δανεικός από την Σανταντέρ, και τέσσερα χρόνια αργότερα, έχοντας περάσει από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μέσος νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά την ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Τενερίφης, ο μέσος του Παναθηναϊκού

τόνισε: "Επέλεξα να φύγω από την Ισπανία γιατί θεώρησα πως ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα προκειμένου να εξελιχθεί η καριέρα μου. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και είχα την ευκαιρία να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το τελικό αποτέλεσμα με δικαίωσε για την επιλογή μου και εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι πολύ καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον αγωνίζομαι σε μια ομάδα που είναι αναγνωρισμένη στην Ευρώπη και παίζει κάθε χρόνο στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Ελλάδα μού έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ εκεί που θα ήθελε κάθε παίκτης".
Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, ο Βιτόλο δήλωσε: "Δεν υπάρχουν φίλαθλοι σαν αυτούς στην Ελλάδα και είναι πραγματικά αυτό που λέμε ο παίκτης παραπάνω για την ομάδα. Αυτό που γίνεται πριν τους αγώνες κάνει το γήπεδο να μοιάζει με κόλαση. Πριν μπούμε στο γήπεδο είναι γεμάτο καπνογόνα και βεγγαλικά. Είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείς να βρεις στην κόλαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα