Βιντεοπαιχνίδι «σκοτώνει» Εβραίους, Κομμουνιστές, Αμερικανούς και gay!

16:25 22/11/2013 - Πηγή: AEK365

Θραύση κάνει ένα βιντεοπαιχνίδι στην Ουκρανία το οποίο προοτρέπει τους χρήστες να εκτονώσουν το μίσος τους για τους εχθρούς της χώρας.
Σύμφωνα με την ισραηλινή έκδοση της εφημερίδας «Τimes», οι Ουκρανοί χρήστες έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν πυρ κατά Ρώσων, ομοφυλόφιλων, Εβραίων, Κομμουνιστών και Αμερικανών εκφράζοντας - έστω και εικονικά- την οργή τους για τους πολέμιους της κυβέρνησης του Κιέβου.
Πρόκειται για το βιντεοπαιχνίδι, υπό τον τίτλο «Υπερασπίσου την Ουκρανία», στο οποίο οι χρήστες παρακινούνται να σκοτώσουν τους ορκισμένους εχθρούς της χώρας.
Η φωνή που ακούγεται επίμονα καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού λέει: «Σκότωσε, σκότωσε». Οι χρήστες με τη βοήθεια ενός Καλάσνικοφ ανοίγουν πυρ κατά ρωσικών, αμερικανικών και ροζ σημαιών.
Εάν ο χρήστης αφήσει πολλούς στόχους ζωντανούς, ακολουθεί το «βαρύ πυροβολικό» του παιχνιδιού, μία φωνή να λέει δυνατά: «Υπερασπίσου την Ουκρανία...», προτρέποντάς τον να εξοντώσει όλους τους εχθρούς που απειλούν την ασφάλεια της χώρας.
Οι περισσότεροι χρήστες, πάντως, διαμαρτύρονται για το βαθμό δυσκολίας εξολόθρευσης των εβραϊκών στόχων.
«Οσο κι αν προσπάθησα σκληρά, ήταν ακατόρθωτο να εξολοθρεύσεω τους εβραϊκούς στόχους», υποστηρίζει ένας από τους χρήστες.
Την ίδια ώρα, ένας Ρώσος χρήστης, επιστρατεύοντας το χιούμορ του, χαρακτήρισε το παχνίδι... ένα έργο τέχνης.
Σύμφωνα με τους «Τimes» του Ισραήλ, οι σέρβερ της ιστοσελίδας με το παιχνίδι... μίσους έχουν την έδρα τους στο Βερολίνο.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα