Βίντεο-καταδίκη για Γουόρνερ (VIDEO)

12:25 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ακόμα σε πιο δύσκολη θέση έρχεται ο Τζακ Γουόρνερ μετά την αποκάλυψη βίντεο από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Daily Telegraph". Στο βίντεο αυτό, ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA εμφανίζεται να προτρέπει τα υπόλοιπα μέλη να δεχτούν "δωράκι" αξίας 29.000 ευρώ ο καθένας από τον Μπιν Χαμάμ προκειμένου να τον ψηφίσουν για πρόεδρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου και μια

μέρα πριν ο Γουόρνερ φέρεται να είχε μοιράσει φακέλους σε μέλη της Ομοσπονδίας από την Καραϊβική με τον κάθε φάκελο να περιέχει 29.000 ευρώ.

Στο βίντεο, αρχικά ο Γουόρνερ ρωτά αν υπάρχουν δημοσιογράφοι στην αίθουσα και όταν τον διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA εμφανίζεται να λέει: "Αν υπάρχει κάποιος που έχει θέμα με την συνείδηση του και θέλει να δώσει πίσω τα χρήματα είμαι πρόθυμος να τα πάρω και να του τα δώσω πίσω οποιαδήποτε στιγμή. Ξέρω πως κάποιοι εδώ πιστεύουν ότι είναι ευλαβείς. Όποιοι είναι ευλαβείς ας πάνε στην εκκλησία. Η δουλειά είναι δουλειά".

Στην συνέχεια ο Γουόρνερ εμφανίζεται στο βίντεο να εξαπολύει επίθεση τόσο κατά του Μπλάτερ όσο και κατά του Πλατινί λέγοντας: "Πρέπει να διασφαλίσουμε πως ο Πλατινί δεν είναι κάποιου είδους κληρονόμος της FIFA. Διότι, σας το λέω, αν συμβεί αυτό τότε η FIFA θα μετατραπεί σε γαλλική επαρχία. Για πάντα. Είπα στον Μπλάτερ πως εμείς, όσοι τον υποστηρίξαμε πιστά, δεν έχουμε επωφεληθεί από αυτή την υποστήριξη μας. Τον στηρίξαμε και μείναμε πίσω του, αλλά εκείνος πήγε και αγκάλιασε τους εχθρούς και όχι τους φίλους του".

Μετά την αποκάλυψη για το σκάνδαλο διαφθοράς στην FIFA ο Τζακ Γουόρνερ παραιτήθηκε από την θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας ενώ και ο Μπιν Χαμάμ απέσυρε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της FIFA ενώ τιμωρήθηκε και με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα