Βιντάλ: Πιστεύουμε στον τίτλο

13:02 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους κέρδισε 3-0 την Νάπολι και σε συνδυασμό με το 1-1 της Μίλαν στην Κατάνια μείωσε στοςυ δυο βαθμούς την διαφορά της από την κορυφή κρατώντας ζωντανή την πίστη της για κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως παραδέχτηκε και ο Αρτούρ Βιντάλ.

Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ της νίκης και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Το τέρμα που πέτυχα ήταν πολύ ωραίο και η ομάδα μου το χρειαζόταν εκείνη την στιγμή. Μετά το δεύτερο τέρμα μας, όλα έγιναν πιο εύκολα. Χρειαζόμασταν

αυτή την νίκη για να παραμείνουμε σε επαφή με την κορυφή και την Μίλαν. Νομίζω ότι ο Αντόνιο Κόντε κάνει σπουδαία δουλειά και η ομάδα επέστρεψε ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτή την κατάσταση μέχρι τέλους".

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για την Γιουβέντους με τον κεντρικό αμυντικό να δηλώνει: "Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δεν θα τα παρατήσουμε, θα εξακολουθήσουμε να κυνηγάμε το όνειρο ελπίζοντας πως η Μίλαν θα χάσει ξανά βαθμούς. Παίξαμε με ένταση, κρατήσαμε την Νάπολι εκτός παιχνιδιού και την πιέσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν πραγματικά μια σπουδαία εμφάνιση από την Γιουβέντους. Ξέραμε πως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα της Μίλαν, το πιστέψαμε και παλέψαμε σωστά μέχρι το τέλος".

Από την πλευρά του ο Τζόρτζιο Κιελίνι εμφανίστηκε βέβαιος για την έξοδο της Γιουβέντους στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον διεθνή αμυντικό να δηλώνει: "Σφραγίσαμε το εισιτήριο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Δεν θέλω να φανώ αλαζονικός, αλλά δεν νομίζω ότι στα επόμενα οχτώ παιχνίδια που απομένουν θα χάσουμε βαθμούς που θα μας φέρουν κάτω από την τρίτη θέση της βαθμολογίας".
Όσο για το 3-0 επί της Νάπολι δήλωσε: "Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, επειδή σημειώσαμε πρόοδο. Δεν χρειάζεται να ξεχάσουμε τι γινόταν τα προηγούμενα δύο ή τρία παιχνίδια. Ο κόσμος έλεγε ότι χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας απόδοση".

Keywords
Τυχαία Θέματα