Γραμμόζης: Μπορούσαμε την νίκη με ΑΕΚ

11:42 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Κέρκυρα με γκολ στο 94ο λεπτό πήρε τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ με τον Δημήτρη Γραμμόζη να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του, βάσει εικόνας, θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε ό,τι αφορά στην μάχη της παραμονής, ο 34χρονος αμυντικός μέσος παραδέχτηκε πως η σωτηρία δεν βρίσκεται στα χέρια της Κέρκυρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γραμμόζης

στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ: "Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πατούσαμε καλά στο γήπεδο και αν δεν είχαμε δεχθεί την ισοφάριση μετά το 1-0, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η ομάδα προσπάθησε πολύ στο χθεσινό παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει την νίκη. Όταν βλέπεις το αποτέλεσμα, όλοι θα λένε ότι είναι ένας βαθμός που κερδίσαμε. Ωστόσο, εγώ πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε θέλαμε την νίκη για να έχουμε διαφορετική ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος".
- Για την μάχη της παραμονής ανάμεσα σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό και Εργοτέλη: "Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την παραμονή. Ξέρουμε ότι αν δεν κερδίζουμε, τότε λιγοστεύουν οι πιθανότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Σημειώθηκαν εκπλήξεις στα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και δεν μπορούμε να βασιστούμε πλέον μόνο σε αυτό".
- Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Χάβι Γκράθια: "Όλοι γνωρίζουμε ότι τέτοιες αλλαγές υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ο νέος προπονητής είχε λίγες μέρες για να δουλέψει όπως θα ήθελε την ομάδα. Σίγουρα ο προπονητής προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε την ομάδα".
- Για την συνέχεια των υποχρεώσεων της Κέρκυρας: "Με βάση την βαθμολογία, δεν βρίσκεται στα χέρια μας η παραμονή στην κατηγορία. Χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων, όμως εμείς πρέπει να κερδίσουμε όσα παιχνίδια απομένουν. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι φταίει μόνο η άμυνα για τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα. Γενικά η λειτουργία της ομάδας φταίει για τα άσχημα αποτελέσματα. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είχαμε πειθαρχία. Σε γενικές γραμμές έχουμε κάνει καλή δουλειά και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί σε μερικά ματς, θα είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα