Ταπείνωσε την Τσεχία η Δανία (VIDEO)

19:55 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 2οςΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΜΑΛΤΑ: 6-0
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Έξι και λίγα ήταν... Η Βουλγαρία έκανε πλάκα στη Μάλτα (5-0) και απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βουλγαρία που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Γκαργκόροφ βρήκε δεξιά τον Τόνεφ κι εκείνος

με όμορφο διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Χογκ κι έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Χογκ είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Ίλιεφ, ενώ η Βουλγαρία συνέχισε να πιέζει πολύ. Έτσι στο 38' ήρθε και το 2ο γκολ. Ο Τόνεφ έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, ο Χογκ έχασε την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του.

Η Βουλγαρία μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47' έκανε το 3-0. Ο Μιλάνοφ μπήκε όμορφα από αριστερά, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή, απ' όπου ο Ποπόφ με πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Μάλτας. Οι Βαλκάνιοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 54' πέτυχαν το 4-0. Ο Μιλάνοφ έκλεψε από τον Λουκ Ντιμέχε, έδωσε για τον Γκαργκόροφ που με σουτ από το ύψος του πέναλτι, νίκησε τον Χογκ. Ο Τόνεφ ήταν εκείνος που έκανε και το 5-0 στο 68ο λεπτό με όμορφο μακρινό σουτ, ενώ στο 78' ο Μπουντούροφ έκανε το γύρισμα από δεξιά, με την μπάλα ίσως νε έχει περάσει τη γραμμή, ο Χογκ έχασε την μπάλα και ο Ιβάνοφ εξ επαφής έκανε το 6-0.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μιχαΐλοφ, Μποντούροφ, Γ.Μίνεφ (63' Ντιμίτροφ), Ποπόφ, Β.Μίνεφ, Ιβάνοφ, Μιλάνοφ, Γκάντζεφ (70' Σαρμόφ), Τόνεφ, Ίλιεφ, Γκαργκόροφ (56' Μποζίνοφ)

ΜΑΛΤΑ: Χογκ, Καρουάνα, Άγκιους, Μπρίφα (56' Καμιλιέρι), Μίφσουντ, Φάιλα, Σκέμπρι, Π.Φενέχ, Ερέρα, Ρ.Φένέχ (70' Μούσκατ).

ΤΣΕΧΙΑ-ΔΑΝΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Αντρούβ Στάντιον

Τεράστια νίκη με 3-0 μέσα στην Τσεχία πέτυχε η Δανία και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Μέτριο πρώτο μέρος με τη Δανία να είναι λίγο καλύτερη και να έχει ένα πολύ καλό σουτ με τον Έρικσεν στο 42', το οποίος απομάκρυνε δύσκολα ο Τσεχ.

Στην Επανάληψη οι Δανοί συνέχισαν να είναι ανώτεροι κι άνοιξαν το σκορ στο 57ο λεπτό με τον Κορνέλιους, ενώ στο 67' ο Κίερ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζίμλινγκ στο 82'.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχμ Γκέμπρε Σελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ, Κρέιτσι (61' Ντοκαλ), Λιμπερσκί, Βίντρα, Πλασίλ (74' Κόζακ), Γίρασεκ (61' Ροζίτσκι), Λάφατα, Νταριντά.

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Ζίμλινγκ, Κίερμ Άγκερμ Πόουλσεν, Γιάκομπσεν, Στόκχολμ, Έρικσεν, Κρον Ντέλι, Γιόργκενσεν (66' Ρόμενταλ), Κορνέλιους (85' Κριστόφερσεν).

Keywords
Τυχαία Θέματα