Βήμα πρόκρισης για Αννόβερο και Σταντάρ

22:05 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΡΣΚΛΑ- ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: 1-3
Γήπεδο: Μπουτόφσκι Βόρσκλα Στάντιουμ
Άνετη νίκη με 3-1 πέτυχε η Σταντάρ μέσα στην έδρα της Βόρσκλα και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βόρσλκα, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Κροφοσεϊένκο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρεμπένοκ με κεφαλιά νίκησε τον Μπολάτ. Η Σταντάρ ισορρόπησε

το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 18ο λεπτό με τον Σεΐγιας. Ο άσος της Βελγικής ομάδας πήρε τη μπάλα στο κέντρο προχώρησε λίγα μέτρα και με έναν κεραυνό έφερε το ματς στα ίσια από το πουθενά. Η Σταντάρ κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα και μάλιστα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Μουιανγκί εκτέλεσε το φάουλ, ο Κρασνοπιόροφ έπιασε την κεφαλιά και ο Κανού με κοντινή προβολή έγραψε το 2-1.
Η Βόρσλκα βγήκε μπροστά στη συνέχεια για να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο η Σταντάρ σε μια κόντρα επίθεση στο στο 77ο λεπτό έκανε το 3-1 με τον Τσιτέ και κλείδωσε τη νίκη.
ΒΟΡΣΚΛΑ: Ντολγκάνσκι, Ντάλκου, Σελίν, Κουρίλοφ, Κρασνοπιόροφ, Μαρκόφσκι, Τσασνάκοφ, Ομπερέμκο (82' Γέσιν), Ρεμπένοκ (71' Μπράνικ), Κροφοσεϊένκο, Γιανουζί (85' Γκρομόφ).
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Μπολάτ, Γκορό, Σιμάν, Ποκονιόλι, Κανού, Βαν Ντάμε, Σεΐγιας (87' Νάτσο Γκονζάλες), Μουιανγκί (82' Μπουτσουάγι), Τσιτέ, Σιριάκ (71' Μπούγενς), Βαϊνκέ.


ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: 1-2
Γήπεδο: Πάρκεν
Τεράστιο διπλό μέσα στη Δανία πέτυχε το Αννόβερο με 2-1 επί της Κοπεγχάγης και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης.
Πολύ κακό το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και να περιορίζονται σε ένα παιχνίδι κέντρου. Μοναδικές αξιόλογες φάσεις δύο σουτ του Στιντλ για το Αννόβερο, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.
Όσο κακό ήταν το πρώτο μέρος, τόσο ενδιαφέρον ήταν το δεύτερο. Η Κοπεγχάγη άνοιξε το σκορ στο 67ο λεπτό με τον Ν'Ντόι να προλαβαίνει όλη την άμυνα του Αννόβερο και να πλασάρει ιδανικά. Ωστόσο η Γερμανική ομάδα απάντησε τρία λεπτά αργότερα κι έφερε το ματς στα ίσια με τον Σλάουντραφ. Τη μεγάλη νίκη στο Αννόβερο έδωσε ο Στιντλ με ένα όμορφο μονοκόμματο σουτ στο 75ο λεπτό.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βιλάντ, Ότεσεν, Τόμσεν, Σίγκουρντσον, Οβιέδο, Γκριντχάιμ, Ντιούφ (84' Αμπσάλονσεν), Κρίστενσεν (77' Μπέργκβολντ), Μπολάνιος, Σαντίν (77' Νόρντσραντ), Ν'Ντόι.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζιέγκλερ, Χάγκουι, Πόγκατετζ, Σουλτζ, Τσαχέντ, Πάντερ (46' Ράους), Σμιέντεμπαχ, Πίντο, Στιντλ, Σλάουντραφ (90+4' Έγκιμαν), Αμπντελαουέ (90+2' Κόναν).

Keywords
Τυχαία Θέματα