Βήμα παραμονής για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ

19:24 12/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΕΪ ΟΦ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΑΕΚ Κουκλία: 1-0
(Μυτίδης 59')

H AEK πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ και τερμάτισε το αρνητικό σερί της κερδίζοντας με σκορ 1-0 της ΑΕΚ Κουκλιών στο ΓΣΖ. Σκόρερ για την ομάδα του Φλώρου Νικολάου αναδείχθηκε ο Νέστορας Μυτίδης με γκολ στο 59', αξιοποιώντας την υπεροχή που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα

του αγώνα. Πάντως, η ομάδα των Κουκλιών έχασε ευκαιρίες στην συνέχεια και θα μπορούσε να έπαιρνε τουλάχιστον ένα βαθμό, όμως ο Νέγκρι με τα αποκρούσεις του κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Άρης Λεμεσού-Δόξα Κ.: 3-1
(Γιουσέφ 25', Πιντσέλι 63', Ντίνα 86'-Λεάντρο 22' πεν.)

Σπουδαία νίκη με 3-1 (Γιούσεφ 24', Πιντσέλι , Ντίνα 84'/ 20' Σόουζα) πέτυχε ο Άρης απέναντι στην Δόξα αφού «σκαρφάλωσε» πάνω από την ομάδα της Κατοκωπιάς αλλά και του Εθνικού όπως ήρθαν τα αποτελέσματα. Με δέκα ποδοσφαιριστές από το 20' αγωνιζόταν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αλλά αυτό δεν στέρησε από την ομάδα του Τον Κάανεν να διεκδικήσει αλλά και να πάρει την νίκη.

Εθνικός Άχνας-Νέα Σαλαμίνα: 1-1
(Τσιντί 8'-Γκούρτζουριτς 75')

Η Νέα Σαλαμίνα δεν παρουσιάστηκε αδιάφορη όπως ανάφερε η φημολογία, και ο Εθνικός κόλλησε στην ισοπαλία 1-1, σε κρίσιμο αγώνα που έγινε στο Δασάκι. Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Τσιντί μόλις στο 8ο λεπτό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν με εξαιρετικό τέρματα του Τζιούρτζιουριτς. Με την ισοπαλία ο Εθνικός έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει την Δόξα στην βαθμολογία, και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα