Βήμα – βήμα για μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη

18:37 24/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το πλάνο των ανθρώπων της ΑΕΚ αναφέρει ότι φέτος στόχος είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα (πρωτάθλημα – Κύπελλο) και θα προχωρήσει στην Ευρώπη. Για τον… εκτός συνόρων στόχο σήμερα η κλήρωση έκανε το χατήρι της ΑΕΚ. Την έφερε αντιμέτωπη με τον Διομήδη Άργους (δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, με το πρώτο ματς εκτός έδρας 8-9 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο

στην έδρα της ΑΕΚ στις 16-16 Σεπτεμβρίου.
Η ΑΕΚ (ήταν στο γκρουπ των αδύνατων) θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, αλλά μετά την μεγάλη μεταγραφή του Αλέξη Αλβανού, τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στον δικεφάλο και τους επόμενους που ετοιμάζονται να έρθουν, στόχος είναι με την βοήθεια του κόσμου η ΑΕΚ να περάσει από τον πρώτο γύρο του EHF CUP.
Ο μεγάλος πρώτος στόχος είναι να περάσει η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο, εκεί που θα κοντραριστεί με την Μαδέιρα από την Πορτογαλία. Τα παιχνίδια με τους Πορτογάλους θα γίνουν 13-14/10 και 20-21/10, με το δεύτερο ματς να ορίζεται στην Αθήνα, στην «κιτρινόμαυρη» έδρα! Άρα η Ένωση θα έχει ανοιχτό… δρόμο να φτάσει ένα βήμα πριν τους ομίλους του EHF CUP.
Ο Γιάννης Αρβανίτης μαζί με τους αθλητές του θα προσπαθήσουν βήμα – βήμα να κάνουν μία μεγάλη πορεία στην Ευρώπη και στην προσπάθεια αυτή θα έχουν μεγάλο «όπλο» τον κόσμο της ΑΕΚ, ειδικά στους δύο αγώνες στην έδρα της Ένωσης που θα είναι επαναληπτικοί και οι καθοριστικοί για τις δύο πολυπόθητες προκρίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα