Βίλας Μπόας: Βάλαμε τέσσερα γκολ, δεν μέτρησε κανένα

15:29 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τότεναμ έμεινε στο 0-0 με την Λάτσιο στο "Ολίμπικο" και πλέον θέλει ένα βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να γκρινιάζει για την διαιτησία στα δυο παιχνίδια με την ομάδα της Ρώμης καθώς, όπως ισχυρίζεται, η ομάδα του πέτυχε τέσσερα γκολ και κανένα δεν μέτρησε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ολίμπικο"

ο προπονητής της Τότεναμ τόνισε: "Είναι παράξενο αυτό που έχει συμβεί, αλλά στα δυο παιχνίδια μας με την Λάτσιο, πετύχαμε τέσσερα γκολ και δεν μέτρησε κανένα. Περιμένω να μου πουν αν όλες οι αποφάσεις ήταν σωστές. Κρίμα, πάντως, για τις ευκαιρίες. Ένα γκολ να είχαμε μετρήσει, τώρα θα είχαμε προκριθεί".
Για το παιχνίδι ο Βίλας Μπόας δήλωσε: "Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό. Η βαθμολογία μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά έχουμε ένα προβάδισμα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Σήμερα παίξαμε καλά, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, αλλά αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από την Λάτσιο. Οι Ιταλοί απέδειξαν πως είναι πολύ δυνατοί, για αυτό δίνω τα συγχαρητήρια μου στον Πέτκοβιτς. Έπαιξαν πολύ καλύτερα από το παιχνίδι του Λονδίνου".

Keywords
Τυχαία Θέματα