Καβάνι: Στο γήπεδο που σκόραρε και ο Πελέ

14:49 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Έντισον Καβάνι έδωσε την νίκη στην Νάπολι κόντρα στην ΑΪΚ στο τελευταίο παιχνίδι που γίνεται στο "Ρασούντα" με τον Ουρουγουανό επιθετικό να μην κρύβει την χαρά του για το γεγονός που σκόραρε στο ίδιο γήπεδο που έχει πετύχει γκολ και ο Πελέ.

Το "Ρασούντα" τις επόμενες μέρες θα κατεδαφιστεί και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Καβάνι τόνισε: "Χαίρομαι γιατί περνάω στην ιστορία με αυτό το γκολ.

Όλοι θα λένε πως ο Καβάνι πέτυχε το τελευταίο γκολ που σημειώθηκε σε αυτό το γήπεδο. Σε ένα γήπεδο όπου έχει σκοράρει και ο Πελέ. Άλλος ένας λόγος για να νιώθω υπερήφανος".
Για την νίκη που έδωσε και την πρόκριση στους "32" του Europa League ο Καβάνι δήλωσε: "Ήταν δύσκολος αγώνας, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να νικήσουμε. Ο τρόπος δεν μας απασχολούσε, μόνο η νίκη ήταν στο μυαλό μας. Παίξαμε σχετικά καλά και τα καταφέραμε. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην συνέχεια. Θα δουλέψουμε για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα