Βίλας Μπόας: Μας αδίκησε ο Τύπος

19:10 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Λίγο μετά τη νίκη (3-0) των «μπλε» επί της Βαλένθια και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, ο Βίλας - Μπόας έκανε λόγο για «χαστούκι» σε όσους είχαν σπεύσει να καταδικάσουν τον σύλλογο σε αποτυχία.
Σε νέα συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή, ο τεχνικός της Τσέλσι διατήρησε την επιθετική του στάση απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως: «Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που ήταν αναληθή. Μια μέρα, θα ανοίξω τις πόρτες στο προπονητικό

κέντρο για να έρθετε όλοι εσείς να παρακολουθήσετε τις προπονήσεις μας. Θα δείτε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν το ταλέντο, τις ικανότητες και τη δίψα για διάκριση και συνέχισαν να εμφανίζουν τον υγιή ανταγωνισμό για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, την ώρα που η αρνητική κριτική συνέχιζε να ασκείται. Δεχθήκαμε "πυρά" αδίκως και ο Τύπος δεν μας συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε. Η σχέση με τους δημοσιογράφους είναι τέτοια αγάπης και μίσους».

Keywords
Τυχαία Θέματα