Ford: Χορηγός στο Champions League έως το 2015

17:45 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

«Η νέα συμφωνία τριετούς συνεργασίας μας, δείχνει την ισχυρή εσωτερική μας δέσμευση στο θεσμό» δήλωσε ο Stephen Odell, chairman & CEO, Ford Ευρώπης. «Για μία παγκόσμια εταιρία όπως η δική μας, το UEFA Champions League είναι ιδανική πλατφόρμα για τη σύνδεση εκατομμυρίων ανθρώπων με κοινές αξίες.

Πρόκειται για την τελική αναμέτρηση των 'καλύτερων από τους καλύτερους' και η Ford θέλει να έχει τη δική της συμβολή στο γεγονός».

Ο David Taylor, CEO Εκδηλώσεων UEFA πρόσθεσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι που η Ford αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA και το UEFA Champions League για τρία ακόμα χρόνια. Η Ford είναι πολύτιμος εταίρος μας από το 1992 που δημιουργήθηκε ο θεσμός. Η ανανέωση της συνεργασίας μας ενισχύει τη στενή σχέση που έχει καλλιεργηθεί».

«Το UEFA Champions League γίνεται όλο και ισχυρότερο και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στη Ford άριστες ευκαιρίες για επικοινωνία και σύνδεση με τους φιλάθλους σε παγκόσμια βάση».

Στατιστικές

Το πρωτάθλημα 2010-11 προσέλκυσε πάνω από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Ευρώπη, 230 εκατομμύρια στην Αμερική, 190 εκατομμύρια στην Αφρική και πάνω από 130 εκατομμύρια στην Ασία Η παγκόσμια κάλυψη του UEFA Champions League την προηγούμενη σεζόν έφτασε σχεδόν τις 100.000 ώρες 178,7 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Τελικό του 2011 UEFA Champions League διαμορφώνοντας το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό που είχε καταγραφεί ποτέ σε Τελικό του UEFA Champions League και το μεγαλύτερο παγκοσμίως για αθλητικό γεγονός το 2011 Η Ford προσφέρει πάνω από 900 οχήματα - όπως Ford Galaxy και Ford Transit - κάθε σεζόν συμβάλλοντας στη διαχείριση μεταφορών και logistics για τους αγώνες του UEFA Champions League Η χορηγία της Ford έδειξε σημαντικές αυξήσεις στη 'διαμόρφωση θετικής άποψης' και 'αναγνωρισιμότητας μάρκας' μεταξύ των θεατών του UCL το 2011 σε σχέση με εκείνους που δεν το παρακολουθούν

Keywords
Τυχαία Θέματα