Βιλανόβα: Ο Πεπ δεν ήταν εκεί για μένα

10:19 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, είχε ισχυριστεί πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε χρησιμοποιήσει την ασθένεια του Τίτο Βιλανόβα για να πλήξει τον πρώην προπονητή της ομάδας με τον διάδοχο του να απαντά λέγοντας πως ο Γκουαρντιόλα κάνει λάθος και πως ποτέ δεν ήταν δίπλα του όταν τον χρειάστηκε.
Σε δηλώσεις του ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, τόνισε: "Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για προσωπικά ζητήματα. Ο Πεπ

έχει κάνει λάθος, έμεινα έκπληκτος με τα λεγόμενα του. Κανείς δεν χρησιμοποίησε την ασθένεια μου για να του επιτεθεί. Η ομάδα προσπάθησε να με βοηθήσει όσο μπορούσε. Με επισκέφτηκε μια και μοναδική φορά στην Νέα Υόρκη όταν πρωτοέφτασα εκεί. Κάθισα δυο μήνες, δεν ήρθε ξανά. Είναι φίλος μου και τον χρειαζόμουν αλλά δεν ήταν εκεί για εμένα. Θα μπορούσα να έχω κάνει διαφορετικά πράγματα ως προς αυτό. Δεν πρόκειται όμως να ξαναπώ κάτι. Τον Γκουαρντιόλα πάντως τον ξέρω 28 χρόνια, κατακτήσαμε μαζί τίτλους και ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές. Αυτός με ώθησε να γίνω πρώτος προπονητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα