Κολοβός: Είναι ωραίο να σε θέλει ο ΟΣΦΠ

09:43 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβός καθώς η μεταγραφή του νεαρού επιθετικού θεωρείται κλεισμένη και ο ίδιος υποστήριξε πως είναι τιμητικό και ωραίο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο Κολοβός παραδέχτηκε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε έντονα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

ο νεαρός επιθετικός, Δημήτρης Κολοβός στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΒ ΣΠΟΡ
- Δημήτρη έχεις ενημερωθεί για για τις εξελίξεις
Σίγουρα είναι πολύ ωραίες οι εξελίξεις.
- Ήξερες ότι σε θέλουν και άλλες μεγάλες ομάδες;
Το ήξερα, ναι.
- Ποιες ομάδες από τις άλλες σε ήθελαν πιο πολύ;
Η ΑΕΚ είχε δείξει έντονο εδνιαφέρον σίγουρα. Αλλά και ο ΠΑΟΚ.
- Υπήρχε ενδιαφέρον και από το εξωτερικό;
Υπήρχε ναι.
- Εσύ παίζεις ρόλο για το που θα πας τελικά;
Εννοείται, δεν μπορώ όμως να μιλήσω ξεκάθαρα. Το μόνο που θα πω είναι ότι σίγουρα είναι τιμητικό, είναι ωραίο για έναν 20χρονο να ακούγεται έντονα το όνομα του για τον Ολυμπιακό.
- Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού σου άρεσε περισσότερο φέτος;
Ποιον να πρωτοδιαλέξεις. Ο Τζιμπούρ, αλλά και οι άλλοι παίκτες που έχιε ο Ολυμπιακός. Όταν παίζεις με αυτούς τους παίκτες δίπλα σου, πιστεύω ότι γίνεσαι καλύτερος, σου ανεβάζουν επίπεδο.
- Αγαπημένος σου παίκτης από το εξωτερικό;
Δεν έχω κάποιον για πρότυπο, αυτός όμως που μου αρέσει να βλέπω είναι ο Μέσι.
- Ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου τόνισε ότι η καλύτερη θέση στην οποία θα μπορούσες να παίξεις σε μεγάλη ομάδα είναι πίσω από τον σέντερ φορ και όχι στα άκρα. Συμφωνείς;
Συμφωνώ σίγουρα! Αυτή είναι και η δική μου γνώμη. Βεβαίως μπορώ να παίξω στην γραμμή, εκεί έχω παίξει τα περισσότερα ματς, όμως θεωρώ ότι η καλύτερή μου θέση είναι στον άξονα πίσω από τον κυνηγό. Ότι γκολ έχω βάλει και οι καλύτερές μου ενέργειές μου είναι από τον άξονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα