Βγαίνει από την φυλακή ο Σάββας Ξηρός

15:17 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά αποφάσισε την πεντάμηνη διακοπή κράτησης του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας με το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "17Ν" να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και να αποφασίζεται η νοσηλεία του στο ΑΧΕΠΑ υπό την αυστηρή επιτήρηση των αστυνομικών. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα ακολουθήσει αίτηαμ για οριστική αποφυλάκιση του
Όπως έχει κάνει γνωστό η συνήγορός του, σύμφωνα με τους

θεράποντες ιατρούς του, ο Σάββας Ξηρός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με ολική απώλεια όρασης στο ένα μάτι και μερική στο άλλο. Το Νοέμβριο μάλιστα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον ένα οφθαλμό. Επίσης, σύμφωνα με όσα ανέφερε η συνήγορός του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ακοής, ενώ από μικρόβιο που προσέβαλε τον οργανισμό του μέσα στις φυλακές, έχουν προκληθεί σοβαρά οιδήματα στα πόδια του και γι αυτό εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι για τη θεραπεία του πρέπει μεταφερθεί εκτός σωφρονιστικού καταστήματος.
Η ποινή που εξέτιε ήταν 5 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 5 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στην 17N.

Keywords
Τυχαία Θέματα