Βεζένκοφ: Νιώθω Έλληνας

19:07 2/2/2015 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βεζένκοφ στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη»

«Σε ένα με δύο μήνες θα έχω το ελληνικό διαβατήριο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω μεγαλώσει με τα ελληνικά ήθη και νιώθω Έλληνας. Επέλεξα να αγωνιστώ στην Εθνική Βουλγαρίας, διότι αυτή είναι η πατρίδα των γονιών μου, κι ας μην έχω ζήσει ποτέ εκεί».

-για την πρόταση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι: «Το καλοκαίρι

η μοναδική πρόταση που είχα, ήταν από τον Παναθηναϊκό. Μου έστειλε συμβόλαιο, αλλά αποφάσισα να μην το υπογράψω. Ήταν τιμητικό, αλλά ένιωθα ότι δεν είμαι έτοιμος για μια τέτοια αλλαγή στην καριέρα μου κι επέλεξα να μείνω στον Άρη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, έχουμε καλή ομάδα, ο Άρης βελτιώνεται συνεχώς και τώρα με το άρθρο 99, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο οικονομικά. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε όλοι ενωμένοι και να ζήσουμε επιτυχίες φέτος».

-για το ΝΒΑ: «Φυσικά κι έχω κι εγώ όνειρο να παίξω κάποτε στο ΝΒΑ. Φυσικά και θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω σε πιο υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον Άρη, ξέρω ότι έρχονται σκάουτερ στο Αλεξάνδρειο, αλλά εγώ προσπαθώ να μην έχω το μυαλό μου σ΄αυτά».

-για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε ένα μεγάλο βάρος στην πλάτη μας. Ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε. Η διοίκηση έκανε τόσο αγώνα για να ξαναγίνει το παιχνίδι και ξέραμε ότι είχαμε χρέος να κερδίσουμε, να μην πάει άδικα ο αγώνας που έκανε. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, κυριάρχησαν οι άμυνες, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και η νίκη μας μεγάλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα