Βεργέτης: Το 1-1 μας αφήνει μια πικρία

22:28 17/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Ροβανιέμι στη Φιλανδία και ο Στάικος Βεργέτης έβαλε θετικό πρόσημο στην εμφάνιση και στο αποτέλεσμα αν και παραδέχτηκε πως το τελικό 1-1 αφήνει μια πικρία στην ομάδα της Αρκαδίας.
Σημειώνεται πως ο Βεργέτης έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης για φέτος καθώς στα δυο φιλικά προετοιμασίας που προηγήθηκαν δεν ήταν παρών γιατί έδινε εξετάσεις για το UEFA

Pro.
Μετά το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, δήλωσε: "Υπάρχει θετικό πρόσημο από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, όμως το ματς ήταν δύσκολο. Είχαμε θέμα στις στημένες φάσεις. Μας δυσκόλεψε η Ροβανιέμι στις στατικές φάσεις λόγω του ύψους των παικτών της. Δεν είχαμε άλλο πρόβλημα.
Είχαμε επισημάνει στους παίκτες μας πως η δύναμη της Ροβανιέμι είναι οι στατικές φάσεις. Αξιοποιεί το ύψος των παικτών της και βάζει πολλά γκολ με αυτό τον τρόπο. Το 1-1 δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, αλλά βάσει της εικόνας που είχαμε κατά διαστήματα, είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε κάτι καλύτερο και αυτό μας αφήνει μια πικρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα