Από τα σαλόνια της Premier League, καθαριστής σε τουαλέτες

22:16 17/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κέβιν Κάιλ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 33 του έχοντας παίξει έξι σεζόν στη Premier League με τη φανέλα της Σάντερλαντ καθώς δεν κατάφερε να νικήσει το πάθος του για τον τζόγο.
Πλέον από εκεί που εισέπραττε 600.000 ευρώ τον χρόνο και έπαιζε στα γήπεδα της Premier League, τώρα εργάζεται 12 ώρες την ημέρα ως αποθηκάριος σε πλοίο και

είναι υπεύθυνος για το στοίβαγμα των δεμάτων, τον καθαρισμό στις τουαλέτες του πλοίου αλλά και το catering.
Όσο για τον μισθό του Σκωτσέζου, πρώην επιθετικού, αυτός δεν ξεπερνάει τις 1.600 λίρες.
Ο Κάιλ έφτασε σε σημείο να στοιχηματίζει ποσά άνω των 7.000 λιρών μέσα σε μια εβδομάδα ενώ στο πλοίο που δουλεύει υπάρχει ρητή εντολή να μην του θυμίζει κανείς το ποδοσφαιρικό παρελθόν του.
Σε δηλώσεις του ένας από τους συναδέλφους του Κάιλ τόνισε: "Ο Κέβιν έπιασε δουλειά αυτό το μήνα. Είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιον που λατρεύτηκε από τους οπαδούς να τελειώνει σχετικά νωρίς την καριέρα του. Είναι καλός τύπος, αλλά πλέον πρέπει να συσκευάζει δέματα και να είναι υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των υπόλοιπων ανθρώπων κάτι που έχει μεγάλη απόσταση από όσα έκανε στη ποδοσφαιρική του καριέρα. Μας έχουν πει να μην μιλάμε μαζί του για ποδόσφαιρο".
Στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, ο Κέβιν Κάιλ αγωνίστηκε, εκτός της Σάντερλαντ, και στις Χάντερσφιλντ, Ντάρλινγκτον, Ρότσντεϊλ, Κόβεντρι, Γουλβς, Χάρτλπουλ, Κιλμάρνοκ, Χαρτς και Ρέιντζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα