Βενγκέρ: Βλέπεις ποιος είναι δυνατός

07:48 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Μπράντφορντ για το αγγλικό Λιγκ, Καπ, η Άρσεναλ κέρδισε 5-2 την Ρέντιγκ για την Premier League με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως μέσα από δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτή του αποκλεισμού, φαίνεται ποιος είναι δυνατός ενώ εξέφρασε για άλλη μια φορά την πίστη του στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε με πειστικό τρόπο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα

μετά το 4-2. Μετά από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, δείξαμε ότι δεν έχουμε την σιγουριά. Χάσαμε μέρος της αυτοσυγκέντρωσης μας και το πληρώσαμε. Ωστόσο, ήταν πολύ σημαντικό να βγούμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε την απάντηση στο χορτάρι. Έχω πει πολλές φορές ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα και οι παίκτες θέλουν να κάνουν το καλύτερο. Στο πρωτάθλημα, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Σουόνσι, έχουμε συνέπεια. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν δύσκολη, αλλά και ενδιαφέρουσα. Μέσα από τέτοιες καταστάσεις, βλέπεις ποιος είναι δυνατός. Μπορείς να διαπιστώσεις και αν διατηρείται η ενότητα στην ομάδα και εμείς τα καταφέραμε πολύ καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα