Βενγκέρ: Θα κάνουμε ακριβές μεταγραφές

16:48 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Με την Άρσεναλ να έχει αποκτήσει μόνο τον Γιαγιά Σανογκό, και αυτόν ως ελεύθερο, οι οπαδοί της ομάδας άρχισαν να ανησυχούν πως οι «κανονιέρηδες» δεν θα ενισχυθούν σημαντικά μέσα στο καλοκαίρι.
Με 25 ημέρες να έχουν απομείνει για τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Αρσέν Βενγκέρ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως μεταγραφές θα γίνουν και μάλιστα με πολλά χρήματα.
Ο Αλσατός τεχνικός μιλώντας στο Al Jazeera Sport,

ανέφερε αρχικά:
«Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε όποιον παίκτη θέλουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα κοιτάξουμε για άλλες λύσεις. Οι σύλλογοι που έχουν ταλαντούχους παίκτες δεν θέλουν να τους χάσουν. Από την άλλη, κάποιες ομάδες κινήθηκαν πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι επιλογές μας. Επίσης υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός από τη Γαλλία, κυρίως από την Παρί, η οποία αγοράζει μεγάλου βεληνεκούς παίκτες με πολλά χρήματα, κάτι που κάνει το όλο θέμα πολύ δύσκολο και αργό» ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε λέγοντας:
«Μπορώ να βεβαιώσω τους οπαδούς μας πως θα προσπαθήσουμε πολύ για να τους κάνουμε χαρούμενους. Είμαστε έτοιμοι να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Η διαδικασία θα είναι αργή, αλλά με αίσιο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα