Επικίνδυνα τεστ για Ράφα, Μάρεϊ

16:42 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ράφα Ναδάλ και Άντι Μάρεϊ άρχισαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο Rogers Cup του Μόντρεαλ, στον τρίτο γύρο, ωστόσο, καλούνται να βάλουν όλη τους την... τέχνη για την πρόκριση στους «16». Πρώτη μεγάλη δοκιμασία για τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό ταμπλό στις 19:00 ώρα Ελλάδας, έχοντας απέναντί του τον Γέρζι Γιάνοβιτς. Ο Ισπανός (Νο4) είχε εύκολο έργο στην πρεμιέρα του, άλλη όμως είναι η δυναμική του Πολωνού (Νο15) που έχει δείξει ότι είναι ικανός

για όλα.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια (21:00) θα πάρει ο Άντι Μάρεϊ, Νο2 του ταμπλό, ο οποίος θα κοντραριστεί με τον Ένρεστς Γκούλμπις. Ενθουσιώδης και δυναμικός ο Λετονός, ο νικητής του Γουίμπλεντον έχει το πάνω χέρι όμως, καθώς στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις τους μετράει ισάριθμες νίκες.

Το τρίτο ενδιαφέρον ματς της ημέρας θα ακολουθήσει στη 01:00 με τον νικητή στο τουρνουά της Ουάσινγκτον και Νο6 του ταμπλό, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο να τίθεται αντιμέτωπος με τον οικοδεσπότη, Μίλος Ράονιτς (Νο11). Δεν έχουν «παρελθόν» οι δύο τενίστες, καθώς θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι στο κορτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα