Βενγκέρ: Ρέντναπ για Εθνική Αγγλίας, όχι εγώ

12:55 15/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά τα τελικά του EURO 2012, ο Φάμπιο Καπέλο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι πια ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Αγγλίας με τα γραφεία στοιχημάτων να δίνουν ως πρώτο φαβορί τον Αρσέν Βενγκέρ. Ωστόσο, ο προπονητής της Άρσεναλ εμφανίστηκε αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο υποστηρίζοντας πως ο πιο κατάλληλος για αντικαταστάτης του Καπέλο είναι ο Χάρι Ρέντναπ.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο Βενγκέρ τόνισε: "Για μένα, η Εθνική ομάδα χρειάζεται έναν Άγγλο μάνατζερ και δεν θα αλλάξω

ποτέ αυτή την γνώμη. Παραμένω πιστός στις απόψεις μου και νομίζω ότι αυτό το θέμα είναι σημαντικό και για τους Άγγλους φιλάθλους. Εάν ένας ξένος προπονητής κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα λέτε ότι δεν είναι αποκλειστικά αγγλικός θρίαμβος. Ο Χάρι Ρέντναπ είναι υποψήφιος, είναι Άγγλος, θα είναι έτοιμος, θα χαρεί να αναλάβει και τον έχετε ήδη επιλέξει. Οπότε μην έχετε αμφιβολίες ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό".

Όσο για τις πιθανότητες διάκρισης της Αγγλίας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το καλοκαίρι, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Θεωρώ ότι η Αγγλία είναι αουτσάιντερ. Μπορεί να τα καταφέρουν σε περίπτωση που οι βασικοί της παίκτες βρεθούν σε φανταστική φόρμα. Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει να παίξει πολύ καιρό. Εάν επιστρέψει όμως μετά από μια καλή ξεκούραση σε τοπ φόρμα, τότε γιατί όχι; Και ο Καπέλο έχει τις ικανότητες να πάρει το 100% από τους παίκτες. Δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα