Βενγκέρ: Πέρσι η πιο δύσκολη σεζόν μου

15:12 2/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ως μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της καριέρας του χαρακτήρισε το 2011 ο Αρσέν Βενγκέρ αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Άρσεναλ αυτό το διάστημα με αποκορύφωμα τις απώλειες των Σεσκ και Νασρί και το 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο το τέλος του 2011 βρήκε την Άρσεναλ μέσα στην πρώτη τετράδα με τον Βενγκέρ να δηλώνει: "Δεν ήξερα αν θα ήμασταν στην πρώτη τετράδα στο τέλος του χρόνου. Ένιωθα πως πρώτα από όλα έπρεπε να σταματήσω την κρίση. Λέγοντας κρίση εννοώ την πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και το γεγονός πως παίζαμε φοβισμένα.

Αλλά ήμουν αισιόδοξος γιατί είχαμε δυνατό πνεύμα. Ήξερα επίσης πως είχαμε και το Τσάμπιονς Λιγκ επομένως είχαμε κάτι στο οποίο να συγκεντρωθούμε και για αυτό σιγά-σιγά επανήλθαμε. Όταν κοιτάζω πίσω, σίγουρα δεν ήταν η ευκολότερη σεζόν στην καριέρα μου, είχα μερικά δύσκολα χρόνια αλλά αυτή ήταν δύσκολη. Το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν πιο δύσκολο ακόμα και από το τρελό ξεκίνημα πέρσι γιατί όλα ήταν αρνητικά. Ιδιαίτερα οι δυο τελευταίοι μήνες της περσινής σεζόν. Δεν θα κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα κερδίσεις το πρωτάθλημα, δεν θα κερδίσεις το Κύπελλο Αγγλίας. Απλά θα πρέπει να ξεπεράσεις την γραμμή όσο καλά μπορείς και αυτό ήταν δύσκολο. Αυτή την σεζόν είχαμε μια δύσκολη στιγμή αλλά είχαμε κάτι μπροστά μας. Μπορούσαμε ακόμα να παλέψουμε για κάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα