Βενγκέρ: Να είμαστε υπερήφανοι για την απόδοση μας

07:47 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ το πάλεψε κέρδισε 3-0 την Μίλαν αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 4-0 του πρώτου αγώνα και έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως όλοι στην ομάδα μπορούν να είναι υπερήφανοι για την εμφάνιση και την προσπάθεια.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Emirates", ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την απόδοση και την προσπάθεια μας. Όλοι οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί και έδωσαν ό,τι είχαν.

Καταφέραμε με την εμφάνιση μας στον επαναληπτικό να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας μετά από ό,τι έγινε στο πρώτο ματς. Πίστευα πως θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει άλλα 2-3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποια στιγμή οι παίκτες κουράστηκαν και δεν είχαμε πολλές επιλογές από τον πάγκο, ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε, αν και είχαμε τις ευκαιρίες, ειδικά εκείνη με τον Φαν Πέρσι, για να φτάσουμε στο 4-0. Πληρώσαμε το μάρμαρο για το κακό μας παιχνίδι στο Μιλάνο. Το θετικό είναι πως συνεχίσαμε το νικηφόρο μας σερί".

Keywords
Τυχαία Θέματα