Με δύο γκολ του Williams τρία σερί οι Κινγκς

07:32 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Λος Άντζελες Κινγκς επικράτησαν των Νάσβιλ Πρέντατορς εκτός έδρας με 5-4 και παρέμειναν σε... τροχιά επιτυχιών με την «ανανεωμένη» τους επίθεση.

Στις πρώτες δύο περιόδους, διάστημα στο οποίο σκόραρε δύο φορές ο Williams για τους «βασιλιάδες», το σκορ έφτασε στο 3-3. Εντούτοις, στο 1:15 της τρίτης, ο Matt Greene πέτυχε το νικητήριο γκολ και ο Trevor Lewis διαμόρφωσε το 5-3, στο 3:00. Ακολούθησε το 5-4 από το δεύτερο αποψινό (ξημερώματα 07/03) και εικοστό φετινό τέρμα του Patric Hornqvist,

αλλά η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε, αν και απέμειναν 5:18 στο ματς.

Το άλλο γκολ των φιλοξενουμένων καταγράφηκε από τον Drew Doughty, ενώ οι Martin Erat και Sergei Kostitsyn αποτέλεσαν τους έτερους σκόρερ των «αρπακτικών». Ακόμα, ο Pekka Rinne αντικαταστάθηκε από τον Anders Lindback μετά το 5-3.

Το 5-4 αποτέλεσε την τρίτη σερί νίκη της ομάδας της «πόλης των αγγέλων». Με αυτή επέστρεψαν στην προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL συμπληρώνοντας 74 βαθμούς. Από την άλλη, τα «αρπακτικά» έμειναν στους 83 βαθμούς και στην πέμπτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα