Ρομπίνιο: «Να κερδίσουμε όλους τους αγώνες»

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή στην ενεργό δράση εξέφρασε ο Ρομπίνιο, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει το έναυσμα για αντεπίθεση της Μίλαν μετά το κακό ξεκίνημα στο «Καμπιονάτο».

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι σε θέση να δώσω μία χείρα βοηθείας», τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα των «ροσονέρι» ο 27χρονος μέσος ο οποίος στην επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του βρήκε και δίχτυα κόντρα στην Παλέρμο, για να συμπληρώσει: «Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε ώστε να

κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Ο διεθνής Βραζιλιάνος δεν παρέλειψε ακόμα να μιλήσει για τη θέση που προτιμά στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας πως: «Ξέρω ότι είμαι ένας σημαντικός παίκτης, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να παίζω πιο κοντά στον Ίμπρα (σ.σ. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς) και τον Κασάνο, κάνοντας αυτά ακριβώς που ζητάει ο προπονητής», ενώ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα, κατέληξε: «Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο, λόγω του τραυματισμού μου. Τώρα μπορώ να βγάλω ολόκληρο αγώνα, αλλά ο προπονητής μου με έκανε αλλαγή για λόγους τακτικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα