Βάσκος: Ο κόσμος μου έδωσε δύναμη

19:46 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Στέλιος Βάσκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100 Ράδιο Ζυγό» για τον μεγάλο άθλο του εκφράζοντας την ικανοποίηση του που όλα πήγαν καλά.«Είμαι πολύ καλά. Υπάρχει μία σωματική μυϊκή καταπόνηση αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Σε δύο, τρεις μέρες θα είμαι έτοιμος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για το εγχείρημα σημείωσε: «Πήγαν όλα καλά, όπως τα περίμενα. Υπήρξαν λίγα προβλήματα τα οποία και ξεπεράσαμε κατά την διάρκεια της διαδρομής. Θεωρώ ότι δουλέψαμε όλοι σωστά».

Για το πρόβλημα που προέκυψε στην Σλοβενία

τόνισε: «Χάσαμε κάποια στιγμή την διαδρομή και είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο αυτοκινούμενα δεν μπόρεσαν να περάσουν από το σημείο στο οποίο βρεθήκαμε. Φοβήθηκα για τα μέλη της αποστολής αλλά και για το γεγονός ότι έκανα 22 χιλιόμετρα σε χωματόδρομο. Δεν ήταν ευχάριστο όλο το σκηνικό αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε. Στον γυρισμό βέβαια πήγαν όλα πάρα πολύ καλά».

Για τα σημεία στα οποία δυσκολεύτηκε πιο πολύ και φοβήθηκε ότι θα μπορούσε και να σταματήσει το εγχείρημα σημείωσε: «Ήταν όταν χαθήκαμε στην Σλοβενία και όταν πέρασα τις Άλεπις για δεύτερη φορά στην επιστροφή. Όλο το αίμα κατέβαινε στα πόδια με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μην αιματώνεται σωστά και αυτό ήταν ένα ρίσκο το οποίο το ήξερα από το ξεκίνημα».

Ο Στέλιος Βάσκος μίλησε και για την επιστροφή αλλά και για την θριαμβευτική υποδοχή: «Η αλήθεια είναι ότι μετά την Λάρισα είχα κουραστεί πάρα πολύ αλλά όλη η υποδοχή του κόσμου στα χωριά που περνούσα και η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στον τερματισμό μου άλλαξαν την ψυχολογία και μου έδωσαν την δύναμη να τερματίσω».

Τέλος όταν ο Στέλιος ρωτήθηκε αν θα επιχειρήσει να κάνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον απάντησε: «Όχι, πιστεύω πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που έκανα κάτι τέτοιο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα