Μένει στην ΚΠΡ ο Τααράμπτ

19:42 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ιθύνοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του διεθνούς άσου στο «Loftus Road» και του πρότειναν να μείνει άλλα τρία χρόνια στην ομάδα. Το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε το 2013.
Ο ίδιος, αμέσως μετά τις υπογραφές, δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι το μέλλον θα τον βρει στην αγαπημένη του ομάδα.
«Όταν ήρθα για πρώτη φορά εδώ, δεν πίστευα ότι θα έμενα για πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα. Αγαπώ την ομάδα. Οι άνθρωποί της με βοήθησαν και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι

εδώ. Αντιμετώπισα δυσκολίες την προηγούμενη σεζόν, αλλά δούλεψα σκληρά και πέρασα καλά με τον Μαρκ Χιουζ στον πάγκο», τόνισε αρχικά ο Τααράμπ και πρόσθεσε:
«Η ομάδα κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερη. Χαίρομαι πολύ που θα έχουμε νέο προπονητικό κέντρο και υπάρχουν σκέψεις για νέο γήπεδο. Οι φιλοδοξίες της ΚΠΡ έχουν αλλάξει. Πέρσι στόχος μας ήταν να μείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Το καταφέραμε και τώρα σκοπεύουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα. Κανείς δεν το λέει, αλλά πραγματικά θέλουμε να ανέβουμε ψηλά στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα