Βασίλισσα ξανά, με «πλάτη» Τίγρη

08:33 23/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Ανάσταση, Ελεύθερη, Καθαρή», είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αναφέρεται φυσικά στην επιστροφή της μπασκετικής ΑΕΚ στην Α1. «Η Ένωση έδιωξε οριστικά όλα τα φαντάσματα και με τη σφραγίδα της ΕΕΑ κάνει νέο ξεκίνημα στο Μπάσκετ. Δεν υπάρχει εμπόδιο που να μην προσπάθησαν να βάλουν στην ΑΕΚ για να τη διαλύσουν, αλλά η διοίκηση της ΚΑΕ

έδειξε αποφασιστικότητα και δικαιώθηκε», προσθέτει η ΩΡΑ, που αναφέρεται και στην βοήθεια που προσέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Στήριξε και τη Βασίλισσα» - «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε τη λύση με την εγγυητική και έτσι έπιασε τόπο ο τεράστιος αγώνας του Αλεξίου και των συνεργατών του».

SPORTDAY

«ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ και αναφέρεται επίσης στην στήριξη που προσέφερε στην Βασίλισσα ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Πανταχού παρών ο Μελισσανίδης, καθάρισε και για την εγγυητική στην μπασκετική Ένωση».

LIVE SPORT

«Δεν περνάμε με τη... φανέλα», τονίζει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα για την ΑΕΚ και αναφέρεται στην ομιλία του Τραϊανού Δέλλα προς τους ποδοσφαιριστές του: «Το μήνυμα του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ εν όψει Πανθρακικού».

GOAL

«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία επίσης αναφέρεται στο μπάσκετ της ΑΕΚ: «Με βοήθεια από τον Μελισσανίδη η ΑΕΚ πήρε το πιστοποιητικό για την συμμετοχή της στην Α1».

Keywords
Τυχαία Θέματα