Βασικός με ΑΕΚ ο Κατσουράνης

18:06 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την φυσική κατάσταση του Κώστα Κατσουράνη είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο τεχνικός του Ατρόμητου είδε τον Έλληνα μέσο να αγωνίζεται για περίπου 20 λεπτά στον αγώνα Πρωταθλήματος με την Καλλονή.

Άλλωστε ο «Κατσούρ» προέρχεται από «γεμάτες» συμμετοχές στην Ινδία με την Πούνε.

Γι αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ομάδας του Περιστερίου να ξεκινήσει βασικό τον έμπειρο μέσο, την Πέμπτη, κόντρα στην ΑΕΚ

για το Κύπελλο.

Ο Ατρόμητος δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και όπως δήλωσε ο Σα Πίντο η ομάδα του Περιστερίου θα μπει στο ΟΑΚΑ για τη νίκη για να πάρει και την πρωτιά στον όμιλο. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν του Τσέναμο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ επιστρέφει στα πλάνα του ο Κοντοές που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Τέλος, στα της προετοιμασίας, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι στην Καλλονή (0-0), την Δευτέρα έκαναν αποθεραπεία και σπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα