Κόλλησαν στο μηδέν στα Γιάννενα

16:33 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος

Σε ένα ματς που έγινε σε... τρεις δόσεις, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στις Ζωσιμάδες. "Πέταξαν" το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όλες οι καλές στιγμές.

Λίγες οι καλές φάσεις

στο πρώτο μέρος, το οποίο έγινε σε τρεις δόσεις. Δύο εχθές και μία με την οποία ολοκληρώθηκε σήμερα.

Όλο το δεύτερο ημίχρονο έγινε στο τελευταίο τέταρτο όταν οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν... ζεσταθεί και έχασαν όλες τις ευκαιρίες.

Στο 84' σέντρα του Ζέκα, ο Καρέλης από καλή θέση έστειλε την μπάλα έξω. Στο 85' σουτ του Ακόστα από καλή θέση, η μπάλα λίγο έξω. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 87'.Ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» αλλά και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία. Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 88'. Ο Τσάβες απείλησε από κοντά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Στιλ. Το ματς έκλεισε με την μεγαλύτερη ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Ο Καρέλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελλίδη από πλεονεκτική θέση και το 0-0 έμεινε ως το τέλος. Έτσι ο ΠΑΣ πήρε ακόμα έναν βαθμό απέναντι σε ομάδα της πρώτης πεντάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στο -7 από την κορυφή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Χαρίσης, Τσάβες, Τσουκαλάς, Ακόστα (90' Γιάκος), Ίλιτς (80' Μανιάς)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85' Κλωναρίδης), Ντίνας (57' Μπεργκ), Ατζαγκούν (71' Δώνης), Καρέλης

Keywords
Τυχαία Θέματα