Βαριά ήττα για την ΑΕΚ

19:09 18/11/2014 - Πηγή: AEK365

Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα futsal της ΑΕΚ από την Ολυμπιάδα στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής. Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 9-5, με αποτέλεσμα να μείνουν στους 13 βαθμούς σε αντίθεση με τους νικητές που έφτασαν τους 20.

Το ματς

Με πολλές απουσίες παρουσιάστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν είχε

στη διάθεσή του γι' αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι τους Μορφέση, Κουτσιλά, Καρασάββα, Νικολάου με αποτέλεσμα να αναζητήσει λύσεις εκ των έσω για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση. Πιάστηκε στον ύπνο από τα πρώτα λεπτά και αυτό είχε ως συνέπεια μόλις στο 2' ο Μαρινάκης να ανοίξει το σκορ μετά από αδράνεια στην άμυνα της Ένωσης. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι κιτρινόμαυροι, η Ολυμπιάδα πέτυχε ακόμη δύο τέρματα σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 6' το συρτό σουτ του Τρουλιτάκη κατέληξε στα δίχτυα του Παππά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κάρμη στο 7'. Η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά προσπάθησε να αντιδράσει. Έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Ολυμπιάδα απείλησε ξανά στο 14' με τον Μαρινάκη, αλλά αυτή τη φορά ο Παππάς είπε «όχι». Στα επόμενα δευτερόλεπτα, ο Κουβαράς αφού έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, τελείωσε μόνος του την προσπάθεια και μείωσε σε 3-1. Στο 16ο λεπτό, ο ένας εκ των δύο διαιτητών έκλεισε τα μάτια σε καθαρό διπλό μαρκάρισμα πάνω στον Καραθανασόπουλο για φάουλ και αντί να δείξει κίτρινη κάρτα στους παίκτες των γηπεδούχων, έδειξε κίτρινη στον παίκτη της ΑΕΚ. Αποτέλεσμα; Στο 18' να γίνει το 4-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με δύο γρήγορα γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 21' ο Πάνου έκανε το 5-1 για την Ολυμπιάδα και ένα λεπτό μετά η ΑΕΚ μείωσε σε 5-2 με γκολ του Βλυσσίδη. Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ για το 6-2. Στο 25ο λεπτό ο Τηλιγάδας με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπάρδη για τον 6-3. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει αρκετά μέτρα στο γήπεδο. Προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Η Ολυμπιάδα σημείωσε ακόμη ένα γκολ με τον Αλεξόπουλο Λ. για το 7-4, ενώ ο Βλυσσίδης μείωσε σε 7-4. Η υπεροχή των γηπεδούχων όσων περνούσαν τα λεπτά ανέβαινε με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ακόμη δύο γκολ. Σκόρερ και των δύο ο Πάνου στο 36' και στο 37'. Η ΑΕΚ προσπάθησε να μειώσει στο σκορ. Ο Τηλιγάδας ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει με 10μετρο πέναλτι και ενώ ο Καϊτάννης ένα λεπτό πριν το τέλος έγραψε το τελικό 9-5.

Η σύνθεση της Ολυμπιάδας: Μπάρδης, Αλεξόπουλος Δ., Ασημακόπουλος, Πάνου, Αλεξόπουλος Λ., Τρουλιτάκης, Μαρινάκης, Φλώρος Σ., Μαντούβαλος, Φλώρος Α., Ράπτης, Κάρμης.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Παππάς, Τηλιγάδας, Βλυσσίδης, Καραθανασόπουλος, Κουβαράς, Καραμπαλίκογλου, Σταυρανός, Κερέτσης, Καϊτάννης, Κοντογεώργος.

Keywords
Τυχαία Θέματα