Βαλβέρδε: Μην με συγκρίνετε με τον Ζαρντίμ

11:23 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα από την Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κακή εμφάνιση, πολλοί ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που άρχισαν να νοσταλγούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βάσκο τεχνικό να υποστηρίζει πως αυτή την στιγμή το να συγκρίνουν τον ίδιο με τον Ζαρντίμ μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα ενώ ζήτησε χρόνο και υπομονή μέχρι να βρεθεί

η κατάλληλη "χημεία".

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού. Είναι λογικό σε ένα βαθμό, αφού ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις. Μην ξεχνάμε, όμως, πως είναι ακόμα αρχή της σεζόν, η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα και έναν νέο προπονητή. Χρειάζεται υπομονή. Αφήστε την ομάδα να δουλέψει και θα βρει τον δρόμο της. Χρειάζονται ηρεμία, δουλειά και όλα θα πάνε καλά. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και οι συγκρίσεις μόνο κακό κάνουν.
Είναι λάθος να συγκρίνουμε τι έγινε στο παρελθόν με το τι γίνεται στο παρόν και τι θα γίνει στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει τρομερή δυναμική, σοβαρή διοίκηση και καλό υλικό. Μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα βρει την σωστή χημεία και τον καλό του εαυτό".
Όσο για τους νέους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Θα είναι άδικο να κρίνουμε από τώρα παίκτες που είναι μόλις λίγους μήνες στην ομάδα και είναι προφανές ότι ακόμη δεν έχουν προσαρμοστεί. Ποια νέα ομάδα χτίστηκε από την πρώτη μέρα;".

Keywords
Τυχαία Θέματα