Βιλανόβα: Σύντομα ο καλύτερος στον κόσμο ο Μέσι

10:43 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την ελπίδα του να τελειώσει ο Λιονέλ Μέσι την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Τίτο Βιλανόβα ο οποίος υποστήριξε πως σύντομα ο Αργεντινός επιθετικός θα γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο ενώ υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά ποδοσφαιριστής σαν τον Μέσι.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και αν δεν είναι, σύντομα θα γίνει. Για όλους εμάς στην ομάδα θα είναι μεγάλη χαρά να τελειώσει την καριέρα του εδώ.

Δεν πρόκειται να δούμε ξανά άλλον παίκτη σαν και αυτόν".
Το πρώτο ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει αλλά όπως λέει ο Βιλανόβα: "Δεν με απασχολεί ακόμη το παιχνίδι με την Ρεάλ. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να φτάσουμε τους 15 βαθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κοιτάω μόνο τον αγώνα με την Γρανάδα. Και στον δεύτερο γύρο θα με ρωτάτε για τον αγώνα στην Μαδρίτη. Απέναντι στην Γρανάδα θέλουμε μόνο να κερδίσουμε και όχι να ανεβάσουμε την διαφορά στους 11 βαθμούς, είναι χάσιμο χρόνου. Έχω παρακολουθήσει την Γρανάδα είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο και πολύ ικανό στην κόντρα επίθεση".
Όσο για το πρόβλημα που εντοπίζεται στο κέντρο της άμυνας μετά τους τραυματισμούς των Πικέ, Πουγιόλ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τους αντικαταστάτες τους με τον Μαρκ Μπαρτρά και τον Άλεξ Σονγκ να είναι υποψήφιοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα