Βαλβέρδε: Φεύγω

14:52 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε, παρουσία του Μαρινάκη, την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό.

Όπως είπε ο Βάσκος τεχνικός: "Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ ούτε να γίνω πολύ συναισθηματικός. Είναι μια μέρα αρκετά δύσκολη για μένα, γιατί ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ο πρόεδρος πίστευε στη διάρκεια της χρονιάς πως θα μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη. Όμως είχαμε

συμφωνήσει να μείνω για ένα χρόνο και είπαμε να μην ανακοινώσουμε κάτι. Αυτό δείχνει και την εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ήθελα να αποφύγω τις φήμες για επαφές ή συνεργασίες με άλλες ομάδες. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος μού πρότεινε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας για 3-4-5 χρόνια, ιδιαίτερα μετά από δύσκολες στιγμές, όπως για παράδειγμα μετά την ισοπαλία απέναντι στη Δόξα ή την ήττα από την Ξάνθη, σαν απόδειξη της εμπιστοσύνης που είχε. Είναι κάτι για το οποίο πάντα τον ευχαριστούσα, αλλά έλεγα πως η απόφασή μου είναι σταθερή. Περιμέναμε να το ανακοινώσουμε όταν η ομάδα θα έχει εκπληρώσει όλους τους στόχους της. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που έφτασα σε αυτή την απόφαση. Ο κυριότερος είναι προσωπικός και αφορά μόνο εμένα, δεν μπορούν αυτά τα πράγματα να ειπωθούν σε μια συνέντευξη Τύπου. Έχω συμπληρώσει τρία χρόνια με την ομάδα του Ολυμπιακού, που είναι πολύ απαιτητικοί. Έχω κάνει έναν κύκλο με αυτή την ομάδα που πάντα ζητούσε τη νίκη. Τρία χρόνια είναι πολύς καιρός στο ποδόσφαιρο και στη ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα