Τσεχ: Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι

14:04 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι κράτησε την Μπαρτσελόνα στο μηδέν κέρδισε με γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πετρ Τσεχ να υποστηρίζει πως όλοι στην ομάδα μπορούν να είναι υπερήφανοι με αυτό που κατάφεραν κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sports News" μετά τον πρώτο ημιτελικό στο Λονδίνο, ο τερματοφύλακας της Τσέλσι τόνισε: "Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε απόψε.

Η ομάδα είχε εξαιρετική ποιότητα, ο καθένας έδωσε το 100%. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε επί 90 λεπτά χωρίς την μπάλα. Πνευματικά, είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Ήμασταν φανταστικοί σε όλο το γήπεδο, αφοσιωμένοι στην άμυνα και στις αλληλοκαλύψεις, είχαμε λίγη τύχη αλλά ο καθένας έκανε αυτό που του ζητήθηκε".
Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Τσέλσι ενόψει και της ρεβάνς στην Βαρκελώνη, ο Τσεχ δήλωσε: "Την τελευταία φορά που κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας στο Καμπ Νου, είχαμε φέρει 1-1 στο Λονδίνο και αποκλειστήκαμε. Αυτή την φορά η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πετύχει το εκτός έδρας γκολ. Δεν είναι εύκολο να λες πως το 1-0 είναι προβάδισμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι μια σπουδαία ομάδα που πάντα προσπαθεί να επινοήσει κάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα