Βαλβέρδε: Έρχονται εδώ για να κερδίσουν

18:25 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άρσεναλ τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως οι «κανονιέρηδες» δεν πρόκειται να χαρίσουν τίποτα παρά το γεγονός πως έχουν προκριθεί ήδη και θα έρθουν στην Αθήνα για να νικήσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαλβέρδε

στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις απουσίες στο κέντρο και το πόσο τον προβληματίζουν: «Ναι έχουμε πολλά προβλήματα με πολλούς τραυματισμούς. Όμως δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να σκεφτόμαστε όσους είναι παρόντες. Δεχόμαστε πως είναι μία δυσκολία αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι»

Το εάν τον απασχολεί το πως θα αγωνιστεί η Άρσεναλ: «Δεν γνωρίζω καθόλου ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα παίξουν. Όμως δεν ασχολούμαι με αυτό γιατί όποιος και να παίξει είναι καλός παίκτης. Δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα. Έρχονται εδώ για να κερδίσουν. Έχουν ένα στιλ καθορισμένο. Η Άρσεναλ έχει καλή τεχνική, παίζει γρήγορα και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν εμείς έχουμε μόνο μία επιλογή: να κερδίσουμε. Η Άρσεναλ έχει μεγάλη αξία. Είναι πρώτη στον όμιλο. Δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Θα πρέπει να ασχοληθούμε με το τι θέλουμε εμείς»

Το εάν θα έχει εκπλήξεις για το αρχικό σχήμα: «Ελπίζω να μην έχω πολλές εκπλήξεις για αύριο. Μένει ακόμα μία προπόνηση για να δούμε την κατάσταση του Φουστέρ αλλά και του Ορμπάιθ. Σίγουρα θα βάλουμε αμυντικούς παίκτες στο κέντρο διότι δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Keywords
Τυχαία Θέματα