Βάλλας: Αβαντάζ ο Ουζουνίδης

16:22 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης και την εφετινή σεζόν αποτελεί το μεγάλο αβαντάζ της ακριτικής ομάδας όπως υποστήριξε ο Σπύρος Βάλλας. Παράλληλα επεσήμανε πως η ομάδα της Θράκης είναι παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον τρόπο λειτουργίας της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Skoda Ξάνθης
Σπύρο,

τα χρόνια έχουν περάσει, αυτή πλέον είναι η 10η προετοιμασία σου με την Skoda Ξάνθη. Είσαι ο πλέον... αρμόδιος για να μας πεις τις εντυπώσεις σου από την μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται στα Πηγάδια...
«Προσωπικά αισθάνομαι ότι είμαι σε μία πολύ ώριμη και καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει η Skoda Ξάνθη όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Αναφορικά με την ομάδα δουλεύουμε πολύ σκληρά και πολύ μεθοδικά και έχω την αίσθηση και την πεποίθηση ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».
Το κλίμα είναι πολύ καλό στην Skoda Ξάνθη, υπάρχει αισιοδοξία, όμως τι χρειάζεται να έχει μία ομάδα για να φτάσει ψηλά;
«Χρειάζεται έναν συνδυασμό πραγμάτων. Καταρχήν επιβάλλεται να έχει διοικητική ηρεμία (η οποία είναι γνωστή στην Ξάνθη), οργάνωση, «χημεία» μεταξύ των ποδοσφαιριστών, «οικογενειακό» κλίμα και σ' αυτό συμπεριλαμβάνονται όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα. Πάνω από όλα όμως χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά από το σύνολο για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Οι στόχοι της φετινής Skoda Ξάνθη ποιοι είναι;
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, μία ομάδα που θα έχει χαρακτήρα νικητή, θα είναι περήφανη και θα παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Μια ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστεί τον κόσμο της και παράλληλα να ανταμείβονται οι κόποι των προπονήσεων και οι κόποι όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην ομάδα».
Σαν αρχηγός της ομάδας που είσαι, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τα πρώτα φιλικά που έχει δώσει η Skoda Ξάνθη;
«Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάμε την χρονιά με ένα μεγάλο αβαντάζ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του ίδιου προπονητή. Έτσι κερδίζουμε χρόνο καθώς οι περισσότεροι γνωρίζουμε την φιλοσοφία του Μαρίνου Ουζουνίδη και το τι ζητά στο γήπεδο. Αυτό κάνει τα πράγματα πιο απλά φέτος, συγκριτικά με τις περασμένες σεζόν. Σίγουρα το αβαντάζ αυτό, θα είναι αρωγός της προσπάθειάς μας για να καταφέρουμε πιο γρήγορα αυτό που θέλουμε, να αποκτήσουμε γρήγορα ομοιογένεια και φυσικά να μας εμφυσήσει ο προπονητής τα δικά του «θέλω» πολύ πιο εύκολα».
Συγκριτικά με τις περασμένες σαιζόν η προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια προετοιμασίας είναι μεγαλύτερη. Δείχνει κάτι αυτό;
«Ο κόσμος δείχνει ότι έχει την διάθεση να στηρίξει την ομάδα και φέτος κι αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας».
Στο video προώθησης των καρτών μελών της Skoda Ξάνθη το κεντρικό σύνθημα είναι η φράση «δίπλα μας»...
«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο. Δεν πρέπει να υποσχόμαστε πολ
Keywords
Τυχαία Θέματα