Βαφτίζουν «Έλληνα» Τούρκο τραγουδιστη

20:53 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

«Έλληνα» προσπαθούν να.. βαφτίσουν τα τουρκικά μέσα τον Τούρκο τραγουδιστή Atilla Taş, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κάνει μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία με το τραγούδι «Yamyam Style», μια παραλλαγή του γνωστού νοτιοκορεάτικου Gangnam Style.

Εδώ και λίγες μέρες ο Atilla Taş «μετατράπηκε» άρχισε να εμφανίζεται στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ο Έλληνας Athillas Tashos.

Η hurriyetdailynews υποστηρίζει ότι ο λόγος «ελληνοποίησης» του τραγουδιστή είναι ότι όταν το νέο τραγούδι τουανέβηκε στο YouTube,

προκάλεσε την ντροπή και την αηδία των Τούρκων χρηστών.

Έτσι λοιπόν, πολλοί χρήστες άρχισαν να αφήνουν σχόλια στο εν λόγω βίντεο περιγράφοντάς τον τραγουδιστή ως Έλληνα και εκφράζοντας το θαυμασμό τους προς το πρόσωπό του.

Ενδεικτικά της κατάστασης είναι σχόλια όπως : «I Love Greece! I Love Athillas Tashos!, Greeks are very lucky, they have Athillas Tashos, Best of Greece, I love You, Greek music».

Το... κίνημα ελληνοποίησης του τραγουδιστή διαδόθηκε γρήγορα και στα social media, όπως το 9Gag και το Twitter, ενώ το hashtag #athillasthasos έφτασε να γίνει μέχρι και παγκόσμια τάση!

Μάλιστα, για λίγο δημιούργηθηκε και καταχώρηση με το όνομα «Athillas Tashos» στη Wikipedia, η οποία όμως διαγράφηκε σύντομα από τους διαχειριστές λόγω ελλιπών στοιχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα