Κατοστάρης ο Ρονάλντο

20:53 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στα 27 του χρόνια, ο Ρονάλντο θα γίνει ένας από τους νεαρότερους Ευρωπαίους παίκτες που θα φτάσουν σε αυτό τον αριθμό-ορόσημο μετά τους Λούκας Ποντόλσκι (Γερμανία) και Κρίστεν Βίικμαε (Εσθονία).

Ο Ρονάλντο που ξεκίνησε ως κεντρικός αμυντικός (!) και στο ξεκίνημα της καριέρας έβλεπε κάμαρα και κρυβόταν από την ντροπή του, έχει εξελιχθεί σε ένα από τους καλύτερους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Ο ίδιος αναπόλησε την πρώτη του συμμετοχή με την Πορτογαλία στην σελίδα του

στο Facebook. Να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο έγινε ο αθλητής με τα περισσότερα «like» στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σπάζοντας το φράγμα των 50 εκατομμυρίων και αφήνοντας πίσω του, τους Μέσι, ΛεΜπρον Τζέιμς και Κακά.

«Ηταν 20 Αυγούστου του 2003, κόντρα στο Καζακστάν που φόρεσα την φανέλα της εθνικής ομάδας για πρώτη φορά. Ηταν μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής μου και είμαι περήφανος για το μονοπάτι που ακολούθησε».

Ο Ρονάλντο θα γίνει ο τρίτος παίκτης σε συμμετοχές στην Πορτογαλία, πίσω μόνο από τους Λουίς Φίγκο (127) και Φερνάντο Κόουτο (110).

«Την Τρίτη, θα φτάσω τις 100 συμμετοχές δίπλα στους συμπατριώτες μου και μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το σημείο και τον κόσμο που θα γεμίσει το Ντραγκάο και θα μας υποστηρίξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα