Τζόρτζεβιτς: Πρέπει να σκοράρουμε ένα πόντο παραπάνω

18:19 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Σερβία θα κοντραριστεί με τις ΗΠΑ για το χρυσό μετάλλιο του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σημείωσε πως για να τα καταφέρουν οι Σέρβοι θα πρέπει να μην κάνουν λάθη, να μην επιτρέψουν στους Αμερικανούς να κάνουν γρήγορο παιχνίδι, να ελέγξουν τα ριμπάουντ και κυρίως να σκοράρουν έναν πόντο παραπάνω.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σερβίας δήλωσε: "Είμαστε εδώ για να παίξουμε με τις ΗΠΑ και είναι

μεγάλη τιμή μας αυτό. Οι παίκτες μου αξίζουν τα εύσημα γιατί έκαναν μια φανταστική δουλειά προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι εναντίον της Αμερικής, που είναι το φαβορί. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία στον σημερινό αγώνα".
Στη συνέχεια, ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε: "Για να νικήσουμε θα πρέπει να σκοράρουμε έναν πόντο περισσότερο από τις ΗΠΑ. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη και να τους επιτρέψουμε το γρήγορο παιχνίδι. Τα ριμπάουντ επίσης θα είναι σημαντικά όμως τα καταφέραμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα".
Από την πλευρά των παικτών, δηλώσεις έκανε Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: "Όπως είπα μετά τον ημιτελικό δε θα παρατήσουμε το παιχνίδι θα παλέψουμε το παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη αναμέτρηση, είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Σε έναν τελικό και μάλιστα σε μια διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, όλα είναι πιθανά και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα