Λουίς Ενρίκε: Ο Μέσι κορυφαίος... αμυντικός

17:12 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Με δυο ασίστ στον Νεϊμάρ, ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στη 3η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα με τον Λουίς Ενρίκε να υποστηρίζει πως εκτός από κορυφαίος επιθετικός, ο Αργεντινός θα μπορούσε να γίνει και κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο.
Σε δηλώσεις του μετά το 2-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, τόνισε: "Ο Μέσι δεν είναι ο καλύτερος μόνο για τα γκολ που βάζει και τις ασίστ που μοιράζει. Αν ήθελε

να γίνει ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο, θα μπορούσε να γίνει. Κάνει πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να τα κάνουν ούτε σε κονσόλα PlayStation".
Για την αμυντική λειτουργία της Μπαρτσελόνα, η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί γκολ, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: "Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης τακτικά και ξέρει να διαβάζει την πίεση του αντιπάλου. Είναι παίκτης-κλειδί για εμάς και ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του. Για να είσαι μια ομάδα που κερδίζει τίτλους πρέπει να έχεις πολύ καλή επίθεση αλλά και να λειτουργείς καλά αμυντικά, μόνο έτσι είσαι ολοκληρωμένη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα